Referenties

 

"Er is geen betere reclame dan een tevreden klant" 

Testimonials

 

Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen.M. van Dam van particulier schrijft:
Nadat de firma Rozendaal in 2011 onze woning voorzien heeft van nieuwe elektra, netwerk aansluitingen in de hele woning, CAI bekabeling en ook LED spots heeft aangebracht, kwamen wij er recent achter toch ook nog een extra netwerk aansluiting in de garage te wensen. Een telefoontje was voldoende en binnen de korste keren stonden de jongens van Rozendaal weer op de stoep. Als altijd leveren ze perfect werk af. Prettig is ook dat ze meedenken en nooit zomaar uitvoeren wat is gevraagd, het advies is altijd accuraat en kundig. Daarbij ruimen ze alles netjes op en controleren of alles weer werkt. Dit is service zoals je het altijd hoopt te krijgen!!!! Wederom advizeren wij Rozendaal aan iedereen.

Rob Zwaneveld van Patioschool De Kleine Prins schrijft:
In de vakantie heeft Amigo Rozendaal de bekabeling van ons computernetwerk uitgebreid. Heel fijn dat hij meedenkt en met goede voorstellen komt. Goede service en ook qua prijs is hij alleszins redelijk. Prima! Augustus 2012

Marco van der Padt van MMHC Voordaan schrijft:
Onze hockeyclub doet al geruime tijd zaken met Amigo Rozendaal. We hoeven maar te kikken of zaken zijn al geregeld. Top om te mogen samenwerken met een bedrijf dat service en vakwerk hoog in het vaandel heeft staan.

Harry Eleveld van Stichting Nedereind schrijft:
We hebben al jaren een goed contact met Amigo Rozendaal. Alle projecten die we met hem hebben gedaan, zijn geslaagd. Als er een spoedklus moest worden uitgevoerd, dan kon dat zelfs op zaterdag wel eens worden afgerond. Hij doet wat hij zegt!

M. Cramer van pariticulier schrijft:
Zes jaar geleden heeft het bedrijf van Amigo Rozendaal tot volle tevredenheid alles op gebied van elektriciteit en het brand- en inbraakalarmsysteem in ons huis aangelegd. Ook de service is prima. Echt aan te raden! April 2012

G.J. Visser van Particulier schrijft:
We hebben ons nieuwe huis gebouwd en zijn er achter gekomen hoe belangrijk de juiste keuze voor onderaannemers is. Met Rozendaal Elektrotechniek hebben we erg prettig samengewerkt en dit heeft geresulteerd in in een huis waar op het gebied van elektra, CAI, data netwerken, verlichting en inbraakbeveiliging alles klopt. Ik werk persoonlijk veel samen met bedrijven en kan uit ervaring zeggen dat er niet veel zijn die de mate van service, meedenken, flexibiliteit en resultaat gerichtheid ten toon spreiden die we in de samenwerking met Rozendaal elektrotechniek hebben ervaren.

Dick Nederend van Particulier schrijft:
We hebben het afgelopen jaar een project door Rozendaal Electrotechniek uit laten voeren. Met een aantal steekwoorden is het samen te vatten. Persoonlijk, proactief, goede prijs/prestatieverhouding, kennis van zaken, goede after sales. Kortom, Top bedrijf om zaken mee te doen!

Rob J.M. Kwakkenbos van LTC Kamerik schrijft:
Offerte duidelijk en aanleg goed gelopen. Ook de service bij calamiteiten perfect geregeld, zeer snel.

Sander de Leeuw van Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk schrijft:
Ons al 2 keer uit de brand geholpen nadat de stroom in ons restaurant op het "piek" moment was uitgevallen! Gelukkig binnen no-time alles weer geregeld zodat wij zonder zorgen de avond konden draaien!

Patrick Balleur van dutchtel schrijft:
Rozendaal Elektrotechniek heeft voor diverse klanten van ons netwerken aangelegd. Zowel wij als onze klanten zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Wij, bij dutchtel, zijn dan ook zeer te spreken over onze samenwerking.

braehler van braehler.beheer@tiscali.nl schrijft:
Al jaren ons vaste elektrotechnisch bureau. Want; zijn vakkundig, komen afspraken na, zijn vriendelijk en redelijk qua prijs.

Rolf Hopman van Hopman Kersten Project BV schrijft:
Al een aantal jaar doen wij zeer prettig zaken met het bedrijf van Amigo. Vakkundigheid, flexibiliteit en een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn een paar steekwoorden waarmee ik het bedrijf zou willen typeren. Voor ons een representatieve partner die we met een gerust gevoel op onze eigen klanten afsturen.

Barend van Doorn van Particulier schrijft:
“Amigo, has done all the electricy work at our newly build house. This was done with good quality and high service.” September 4, 2011 Top qualities: Personable, Expert, High Integrity

Jos Baardemans van Particulier schrijft:
“Rozendaal Elektrotechniek heeft de elektrotechnische installaties voor onze nieuwe woning van ontwerp tot installatie verzorgd. Amigo en zijn mensen komen met goede voorstellen en oplossingen waarbij de kosten niet uit het oog worden verloren. Bij de installatie wordt zorgvuldig en netjes gewerkt. Gemaakte afspraken worden nagekomen. De enkele onvolkomenheid die altijd bij dit soort projecten naar voren komen worden professioneel en snel verholpen. Kortom, een deskundig bedrijf waarmee het plezierig zaken doen is.” September 4, 2011 Top qualities: Great Results, Expert, On Time

Co van der Steen van Particulier schrijft:
“We hebben in 2010 een project laten uitvoeren door Amigo Rozendaal. Het project omvatte elektrotechnische werkzaamheden zoals frezen, leidingen verleggen, Jung schakelmaterialen en lampen monteren. Alles is naar volle tevredenheid uitgevoerd, er is netjes gewerkt (geen rommel achtergelaten) en op tijd klaar. Prima service ook door mee te denken en extra\'s uit te voeren. Ik kan Rozendaal elektrotechniek absoluut aanbevelen!” September 5, 2011


Schrijf zelf een testimonial
Uw naam:
Uw bedrijf:
Testimonial:

Laatste nieuws

 • Van éénmanszaak naar vernootschap onder firma

  Rozendaal Elektrotechniek is vanaf heden een Vernootschap Onder Firma (v.o.f.).

  Om deze reden veranderd ons KvK en BTW nummer.

  KVK 73064467

  BTW NL8593.40.260.B01

   

  Onder Rozendaal Elektrotechniek v.o.f. vallen tevens de handelsnamen Rozendaal Beveiliging en Security Complete.

  Lees meer...

 • Wij zijn aanwezig op de informatiemarkt Slim Verbouwen georganiseerd door Rabobank Utrechtse Waarden.

  Wij zijn aanwezig op de informatiemarkt Slim Verbouwen georganiseerd door Rabobank Utrechtse Waarden.


  Slim Verbouwen

  Hoe kan ik energie besparen? Hoe kan ik mijn woning duurzaam maken? Het antwoord op deze en vele andere vragen is te vinden tijdens het Slim Verbouwen Event op donderdag 17 maart in Dorpshuis XXL, Oranje-Nassaustraat 31  in Benschop.

  Lees meer...

 • Camerabewaking gerealiseerd Capelle aan den IJssel

  In opdracht van Biz CapelleXL hebben wij een mooi project mogen realiseren. Bedrijventerrein CapelleXL voorzien van een compleet camera bewakingssysteem. Bekijk de projectfilm door hieronder te klikken.

   

  Promo Rozendaal Beveiliging

  Lees meer...

 • Schitterend project gerealiseerd - Beers & Barrels in hartje Utrecht

  Beers & Barrels in hartje Utrecht

  Op een schitterende locatie aan de Oudegracht aan de Werf mochten wij een schitterend project realiseren. Zeker een aanrader!

   

  Lees meer...

 • Full-HD camerabewaking via de coax!

  Full HD via de coax! 

   

  DCVI (High Definition Composite Video Interface) is een door Dahua ontwikkelde transmissie techniek om over coax kabel HD video te versturen. Deze techniek ondersteunt 2 videoformaten: HD (1280×720 pixels) en Full HD (1920×1080 pixels).

  U kunt in de meeste gevallen uw bestaande coax bekabeling gebruiken en kunt door middel van aanschaf van een HDCVI recorder en HDCVI camera(‘s) uw analoge systeem simpel upgraden naar een HD video systeem met hoge resoluties!

  Lees meer...

 • Nieuwbouw 2 bedrijfshallen Lopik - Industrieterrein "De Copen" afgerond

  Voor Van Baaren Aannemers BV heeft Rozendaal Elektrotechniek 2 bedrijfshallen voorzien van de elektrotechnische installaties.

  Lees meer...

 • Nieuwbouw Villa IJsselstein afgerond

  Voor aannemersbedrijf A. Schouten BV uit Benschop heeft Rozendaal Elektrotechniek alle installaties mogen voorzien op het gebied van elektrotechniek, communicatie & beveiliging.

  Lees meer...

 • Wij zijn op zoek naar elektrotechnische kanjers!

  Rozendaal Elektrotechniek kiest voor groei. Wij zijn op zoek naar een leerling- en een zelfstandig elektromonteur. Bekijk deze vacatures op deze site.

   

   

  Lees meer...

 • Nieuwbouwwoning in Amsterdam opdracht

  Voor Van Baaren Aannemers te Cabauw gaan wij de elektrotechnische installaties verzorgen in een nieuw te bouwen woning in Amsterdam. Een uitdagend ... Lees meer...

 • Rozendaal Elektrotechniek vast aanspreekpunt voor Installaties en Storingen van Your-Store

  Rozendaal Elektrotechniek, Communicatie & Beveiliging verzorgt vanaf 2014 de installaties voor Your-Store. Ook de storingen worden door ons behandeld.

   

  Lees meer...

 

Nieuwsarchief 

 

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor één van onze vele diensten.

 

Offerte aanvragen 

Social media

Ook wij zijn te vinden op verschillende social media platforms. Snel op de hoogte zijn van nieuwtjes en wetenswaardigheden? Volg ons dan via de onderstaande platforms.

Camera bewaking

Bent u benieuwd wat er nu live bij ons op de zaak gebeurt?
Klik dan eens op onderstaande link.

CCTV Systeem
Log in met:
ID: gast
Wachtwoord: 1234

over ons

Rozendaal Elektrotechniek is een professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf uit het centraal gelegen Lopik.

Bel of mail ons

t: 0348 55 0402
f: 0348 55 3847
e: info@rozendaal-elektrotechniek.nl

Contact

Rozendaal Elektrotechniek
3e Industrieweg 5a
3411 MD Lopik